LW Rivning & Sanering

Som en del i utvecklingen av bättre boende- och arbetsmiljöer river och sanerar vi gamla uttjänta, hälsovådliga och miljöfarliga byggnationer. Man kan säga att vi river för att bygga för framtida generationer.

Våra kvalificerade medarbetare har stor erfarenhet och med hänsyn till människors hälsa och miljö genomför vi våra uppdrag på ett effektivt och ansvarsfullt sätt utan att någonsin tumma på arbetsmiljön för våra medarbetare.

Vi arbetar främst på uppdrag åt bygg- och fastighetsbolag, men gör även jobb åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vi utför exempelvis renoverings- och saneringsarbeten i samband med större ombyggnationer, fasad- och takrenoveringar, hyresgästanpassningar av lokaler, stambyten och kök- och badrumsrenoveringar.

Genom stort engagemang och kunskap skapar vi trygga och nöjda kunder. Vi betraktar varje utfört jobb som ett referensobjekt.

Fyll i intresseformuläret
så kontaktar vi dig.

© 2012-2019 LW Förvaltning. Alla rättigheter förbehålles. | Postadress: Flygaregatan 4, 302 38 Halmstad | Tel: 035-15 77 66 | E-post: info@lwforvaltning.se | plucera webbyrå